我的美麗日記 – 煥采雙C護理眼膜

我的美麗日記

早前看了29+1,當中深深烙在腦海的就是 : 20歲先開始護膚!?遲啦!!

護膚真的和投資一樣,越早開始越好!我覺得有心都唔怕遲的! 尚若妳未開始,真的要立刻!沒錯!是立刻!! facial可以唔做, 但至少都要去做Mask !女人真的要好好愛惜自己!

特別是眼部的嫩膚,手,頸, 這些部位是最易透露了年齡的秘密,所要一定要多加注意

早前看雜誌, 介紹了這我的美麗日記 – 煥采雙C護理眼膜,果真介紹不錯!

一試就令我愛上了!!!

現在獨家在萬寧發售, 只須$65,就有7對, 平均一日只須付出$9, 就可以保持雙眼明艷照人

因為價錢平, 而且達到有保濕的功能和效果, 雖然雜誌上有時所介紹的都不能盡信, 但是價錢那麼便宜, 不試真的對不住自己!

希望連續七日使用, 可以煥醒我的一對明眸!

今天第一日使用, 做完對眼同我講:" 我已經充滿電力喇!!"

魚型的設計比雜誌所形容的更貼眼!

好期待七日後的效果!

2,502 total views, 1 views today

YouU表示:

雙眼係咪bling bling左
[版主回覆05/03/2011 23:08:00]過多3日話你知!! 明顯個妝係會貼D~
請賜我Bling Bling 眼一雙